Matematik

Differentialregning

30. august 2017 af yase0112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs ligning af f'(x) = 0 

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2017 af fosfor (Slettet)

Differentier f


Svar #2
30. august 2017 af yase0112 (Slettet)

Og hvordan gør jeg det #1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2017 af fosfor (Slettet)

kædereglen, produktreglen, osv...


Svar #4
30. august 2017 af yase0112 (Slettet)

Kan du forklare?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2017 af fosfor (Slettet)

Ikke uden at kende f


Svar #6
30. august 2017 af yase0112 (Slettet)

Men det er sådan at opgaven lyder?


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. august 2017 af fosfor (Slettet)

Så må der været en opgave forinden hvor f bestemmes eller er givet


Svar #8
30. august 2017 af yase0112 (Slettet)

Det er ud fra en graf


Brugbart svar (0)

Svar #9
30. august 2017 af fosfor (Slettet)

Angiv de x-værdier, hvor hældningen er 0, dvs. hvor grafens tangent er parallel med x-aksen.


Svar #10
30. august 2017 af yase0112 (Slettet)

Okay, det er så x=1, x=2, x= 5


Svar #11
30. august 2017 af yase0112 (Slettet)

Hvordan laver jeg så en fortegnsanalyse af f' på en talakse?


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.