Matematik

Hjælp til mat b!!

03. september 2017 af ejmeddig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen som kan hjælpe mig med denne opgave?:

En god model for antallet af snemider er: s(t) = 1000·1.04t.

En god model for antallet af vokssværmere  er: v(t) = 1500·1.01t 
Begge modeller er gyldige indtil uge 41, hvor alle insekterne dør og i begge modeller skal t stå for tiden målt i uger efter uge 12. 
Hvad er funktionernes definitionsmængde? 

Hvornår er der lige mange af de to insektarter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2017 af janhaa

mener du

s = 1000·1,04^t

da er domain, 12<t < 41

likeledes for

v = 1500*1,01^t

12<t < 41

de er like når:

s(t) = v(t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2017 af Number42 (Slettet)

Nej #1, tiden måles fra uge tolv så definitionsmængden er [0,29]


Skriv et svar til: Hjælp til mat b!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.