Kemi

Koncentration HJÆLP

04. september 2017 af MichelleKVR (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med dette spørgsmål. Jeg forstår det ikke og er i forvejen ikke god til koncentrationer:

Opløseligheden af natriumhydrogencarbonat i H2O er 8,3 g/100mL
 

Hvad er [Na+] i mol/L i en mættet opløsning 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2017 af mathon

          \small \left [ Na^+ \right ]=\left [ NaHCO_3 \right ]=\frac{m/M}{V}=\frac{\left (8{.}3 g \right )/\left (84{.}0\tfrac{g}{ml} \right )}{0{.}1\; L}


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2017 af AngelOneOne

/slettet

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Koncentration HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.