Kemi

Fysik opgaver - hjælp mig gerne :)

07. september 2017 af Malik2635 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har to opgaver som jeg er blanke I, kan jeg få hjælp her?

Opgaverne er sendt over et word dokument. Det er meget vigtigt, da det er en aflevering. Dog ønskes der kun hjælp til hvordan man beregner :)

Vedhæftet fil: Fysik-aflevering.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2017 af peter lind

Det er en fysikopgave og burde være anbragt under fysik. Der er 3 opgaver på filen. Jeg må gætte hvilken du skal regne og jeg tager bare de 2 første.

opgave 608: Ifølge ohms lov gælder I = V/R. Hældningenaf grafen er lig med 1/R

opgave 608: V = P+Vy = I*Ri + I*Ry. V er en kontant. 


Skriv et svar til: Fysik opgaver - hjælp mig gerne :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.