Matematik

Procentvise forøgelse af landets befolkning.

08. september 2017 af sarahloui (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey guys.

Jeg har brug for hjælp til opgave 6 e, hvor jeg skal finde den procentvise forøgelse af landets befolkning i en periode på 10 år.
- Opgaven er vedhæftet som billede :)

Håber nogen kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2017 af mathon

               \small \frac{y_2}{y_1}=1{.}013^{x_2-x_1}

               \small \frac{(1+r)y_1}{y_1}=1{.}013^{10-0}

               \small 1+r=1{.}013^{10}=1{.}13787

               \small r=p\cdot 10^{-2}=0{.}13787

               \small p=13{.}787       


Svar #2
08. september 2017 af sarahloui (Slettet)

Tak, så giver det mening :)


Skriv et svar til: Procentvise forøgelse af landets befolkning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.