Matematik

DIFFERENTIALLIGNING

12. september 2017 af andreasen98 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, kan ikke selv få resultatet af denne differentialligning.

Nogle der kan hjælpe?

y´(x)-4y=10

Dog er det nødvendigt at bruge denne formel:

y´=k*y

y(t)=c*e^kt


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2017 af mathon


Skriv et svar til: DIFFERENTIALLIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.