Matematik

Buckinghams sætning ifm. Dimensionsanalyse

13. september 2017 af anonym000 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Nogle der kan føre klare F(x1,x2,x3,...,xn)=0 ? Jeg ved ikke hvad det betyder.

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2017 af jansobieski (Slettet)

F(x1,x2,x3,...,xn)=0 er en funktion af xn variable


Svar #2
14. september 2017 af anonym000

Menhvorfor er den lig null?
- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2017 af Anders521

Hejsa, 

Nogle der kan føre klare F(x1,x2,x3,...,xn)=0 ? Jeg ved ikke hvad det betyder.

det er en funktion der betegnes F som tager n variable og afbilder dem ind i tallet 0. Eller sagt på en anden måde, du har at ethvert sæt (x1,x2,...,xn) tilordnes tallet nul via funktionen F.


Skriv et svar til: Buckinghams sætning ifm. Dimensionsanalyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.