Matematik

Ligning: log x − log 5 = 3

14. september 2017 af WinnieJK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)
Jeg skal løse følgende ligning: log x − log 5 = 3, men jeg ved ikke hvordan jeg skal bære mig ad.. Nogle som kan hjælpe? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2017 af peter lind

Brug at log(a)-log(b)= log(a/b) og at log(u) = 3 <=> u = 103


Svar #2
14. september 2017 af WinnieJK (Slettet)

Ahh mange tak :)

Skriv et svar til: Ligning: log x − log 5 = 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.