Matematik

differentialregning

17. september 2017 af PeterJensen13 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til denne opgave som er vedhæftet - tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2017 af fosfor (Slettet)

Definitionsmængden for arealfunktionen er det interval af værdier x kan antage (kik på cirklen...)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2017 af StoreNord

Tegn diagonalen. Den er 4.

Rektanglets areal er to trekanter. Arealet er: A=2*½*h*x                     hvor h = √(4²-x²)

A=2 * ½ * √(4²-x²) * x

Se også billedet:

differentialregning.png

Definitionsmængden er:             ]0,4[

Vedhæftet fil:differentialregning.png

Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.