Matematik

Mat B HTX Design af Bro

18. september 2017 af remmerali (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har brug for hjælp om dette ekstra spørsmål

Beregn analytisk punkterne til skråstiverne øverste placering når stiverne står vinkelret på parablen


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2017 af peter lind

Du har jo kun en del af opgaven med og figur 2. mangler. Kan vi ikke få resten


Svar #3
18. september 2017 af remmerali (Slettet)

her, sorry jeg glemte 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2017 af peter lind

1) Cirklens ligning er (x-a)2+(y-b)2 = r2 hvor (a, b) er cirklens centrum. a=0,b=-1000+11.

parablen har toppunkt i (0, 25) hvilket medfører at y= a*(x+b)(x-b)+c hvor a, b og c kan findes af målene på figuren

2) [-b, b]


Svar #6
20. september 2017 af remmerali (Slettet)

Tusind tak for svaret,  jeg kigger lige på det


Skriv et svar til: Mat B HTX Design af Bro

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.