Matematik

skæring m/ x-akse: f(-10)=0

23. september 2017 af meitner - Niveau: C-niveau

Jeg har en opg. som lyder:

f(-10)=0. Beskriv hvor grafen for funktionen f skærer x-aksen. 

- Jeg kan ikke forstå den og har heller ingen idé om, hvordan denne skal beregnes. 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2017 af StoreNord

f(-10)=0    Så skærer grafen x-aksen i punktet (-10,0).


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2017 af Mathias7878

f(-10)=0

kan omskrives til koordinatsættet

(x1,y1) = (-10,0) som #1 skriver

Derfor skærer grafen x-aksen i punktet (-10,0)

- - -

 

 


Svar #3
23. september 2017 af meitner

Tak skal I have – troede udregningen ville være meget mere kompliceret


Svar #4
23. september 2017 af meitner

Vil det så også sige, at f.eks. h(2)=-1 også bare omskrives til (2,-1)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. september 2017 af Mathias7878

#4

Ja :)

- - -

 

 


Skriv et svar til: skæring m/ x-akse: f(-10)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.