Matematik

Hjælp differentialregning

01. oktober 2017 af hakapuff123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa
Er gået i stå ved denne opgave hvor skal differentier denne funktion F(x)=2x-10 vil sætte pris på vis i ville hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2017 af StoreNord

F(x)=2x-10            <=>          F'(x)=2

Men hvorfor bruger du store F?

Hvis du skulle integrere den, ville det blive:        x²- 10x+k


Svar #2
01. oktober 2017 af hakapuff123 (Slettet)

store f var en fejl ups 


Skriv et svar til: Hjælp differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.