Matematik

Hjælp pls

05. oktober 2017 af brojjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sammenhængen mellem maksimal relativ væksthastighed V (målt i døgn^-1) og kropsmasse M (målt i gram) for flercellede vekselvarme dyr er givet ved

log V = -1,64 - 0,27logM

a) Bestem log V, når M = 3000


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2017 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2017 af kaare.tp (Slettet)

Er det ikke bare at sætte det hele ind i formlen.

Hvis log(V) = -1.64 - 0.27*log(M) og M=3000

er log(V) = -1.64 - 0.27*log(3000) = -3.80172 givet log er den naturlige logaritme, er det titals er resultatet -2.5788

https://www.wolframalpha.com/input/?i=-1.64-0.27log(3000)


Skriv et svar til: Hjælp pls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.