Matematik

F(x)

05. oktober 2017 af MCBH93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=100*a^x

opgave:  bestem tallet a...

Hvordan gør jeg? jeg vil ikke kun have den færdig udregning, jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan i gør det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2017 af mathon

Du skal kende et koordineret par \small \left (x_o,y_o \right ).


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2017 af mathon

                 \small y_o=100\cdot a^{x_o}
isoler \small a.


Svar #3
05. oktober 2017 af MCBH93 (Slettet)

det er denne opgave..

Vedhæftet fil:Udklip kkkk.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2017 af mathon

                    \small y=100\cdot a^x

                    \small \frac{y}{100}= a^x

                    \small a=\left (\frac{y}{100} \right )^{\frac{1}{x}}

                    \small \small a=\left (\frac{16}{100} \right )^{\frac{1}{5}} =0{.}693145


Skriv et svar til: F(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.