Matematik

funktion f

09. oktober 2017 af emil858f (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P.

a) ???? =3??&−4,??(2,8)

b)????= ??+??,??(4,6)


c ) ?? ?? = 5 ?? + 32 , ?? ( 2 , ?? ( 2 ) )

d ) ?? ?? = 3 ?? & − 32 , ?? ( 1 , ?? ( 1 ) ) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af peter lind

Opgaven er ulæselig

Ligningen for tangenten til en graf for f(x) i (x0. f(x0) ) er y= f'(x0)(x-x0) + f(x0)


Skriv et svar til: funktion f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.