Matematik

hjælp til at finde ligning for tangent til graf i maple

10. oktober 2017 af katrinelarsenstudie (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er givet ved:

f (x)= x^3 −4x^2 −11x+30 

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(3, f (3))


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2017 af mathon

Beregn f(3) og f'(3)
og indsæt i tangentligningen:

                          \small \small y=f{\,}'(3)x+\left(f(3)-f{\,}'(3)\cdot3 \right )


Svar #2
10. oktober 2017 af katrinelarsenstudie (Slettet)

#1

Beregn f(3) og f'(3)
og indsæt i tangentligningen:

                          \small \small y=f{\,}'(3)x+\left(f(3)-f{\,}'(3)\cdot3 \right )

hvordan gør man det i maple?


Skriv et svar til: hjælp til at finde ligning for tangent til graf i maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.