Matematik

Differentialregning

11. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2017 af PeterValberg

Du indtegner (på grafen) en tangent til grafen for f i punktet (2,f(2)).
Bestem hældningskoefficienten for denne tangent (vha. 2 punkter, du aflæser)
Hældningskoefficienten er således det samme som f'(2)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
11. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet)

hvordan skal man tegne den tangent og hvordan bestemmer man hældningskoefficienten


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2017 af StoreNord

tegn tangenten med en lineal eller læg et A4 ark so det flugter grafen lige der grafen skærer x-aksen. Tæl ternene lodret og vandret for at beregne hældningen:
                                 a=\frac{\Delta y}{\Delta x}=\frac{3}{1}=3


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.