Matematik

Differentialregning

11. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe?

jeg er lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2017 af PeterValberg

Se video 3 og 4 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. oktober 2017 af mathon

      \small f{\,}'(x)=\tfrac{1}{3}\cdot \left (x^3 \right ){\, }'+e^{4x}\cdot \left (4x \right ){\, }'=\tfrac{1}{3}\cdot 3\cdot x^{3-1}+e^{4x}\cdot 4=x^2+4e^{4x}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.