Matematik

Udregn en ligning for mig

11. oktober 2017 af maria12hansen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heyyy!!

Er der nogen der kan regne denne her ligning ud for mig? Og måske skrive mellemregningerne med? Jeg er sygt dårlig til ligninger, jeg har aldrig kunne forstå dem og det kommer jeg heller aldrig til... 

Det ville være en stor hjælp!! 

På forhånd tak! :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2017 af mathon

Hvor blev ligningen af?


Svar #2
11. oktober 2017 af maria12hansen (Slettet)

#1 Hov ups, den glemte jeg selvfølgelig at sætte indXD 

her er den: 1,36 = -0,06x + 3,6


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2017 af StoreNord

Træk 3,6 fra på begge sider.
Dividèr begge sider med  -0,06


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2017 af mathon

        \small 0{.}06x=3{.}6-1{.}36=2{.}24

        \small x=\frac{2{.}24}{0{.}06}=\frac{224}{6}=\frac{112}{3}=\frac{111}{3}+\frac{1}{3}=37\tfrac{1}{3}


Skriv et svar til: Udregn en ligning for mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.