Matematik

isolering af y

16. oktober 2017 af desire123 - Niveau: A-niveau

Hej folkens

har et problem ang opgaven i den vedhæftede fil. kan nemlig ikke finde ud af hvordan jeg skal kunne isolere det og forstår sådan set ikke hvordan det er muligt.

Vedhæftet fil: opgaven.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2017 af mathon

a)
           \small Y-c\cdot Y+c\cdot t\cdot Y=CS+c\cdot TR+I+G

           \small \left (1-c+c\cdot t \right ) Y=CS+c\cdot TR+I+G

           \small Y=\frac{CS+c\cdot TR+I+G}{1-c+c\cdot t }


Skriv et svar til: isolering af y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.