Matematik

find a f(x)=100*a^x

23. oktober 2017 af MCBH93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der vil vise mig udregningen til denne?

Jeg skal finde a. F(x)=100*a^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2017 af Mathias7878

f(x) = 100*a^x divider med 100 på begge sider

a^x = \frac{f(x)}{100} tag den x'te rod på begge sider

a = \sqrt[x]{\frac{f(x)}{100}}

- - -

 

 


Skriv et svar til: find a f(x)=100*a^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.