Matematik

Differentialregning

23. oktober 2017 af Eldiab (Slettet) - Niveau: B-niveau

opgaven er vedhæftet, på forhånd tak!

- man skal vel ført finde tangentligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2017 af peter lind

Fuldkommen rigtig. Tangentligningen er y=f'(x0)(x-x0) + f(x0)


Svar #3
23. oktober 2017 af Eldiab (Slettet)

#2

Fuldkommen rigtig. Tangentligningen er y=f'(x0)(x-x0) + f(x0)

tangentsligningen = -7x-14? 


Svar #4
23. oktober 2017 af Eldiab (Slettet)

#3
#2

Fuldkommen rigtig. Tangentligningen er y=f'(x0)(x-x0) + f(x0)

tangentsligningen = -7x-14? 

fandt ud af det


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.