Fysik

Hvad er en fuldstændig forbrændning og ufuldstændig forbrænding

26. oktober 2017 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: C-niveau

HJÆÆÆLP

Ved I hvad er en fuldstændig forbrændning og ufuldstændig forbrænding er?

Og hvad betyder C og CO? 

Tak på forhånd<3


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2017 af janhaa

fuldstændig forbrændning:

HC + O2 =/=> CO2(g) + H2O

HC: hydrocarbon


ufuldstændig forbrænding:
HC + O2 (deficit) =/=> CO(g) + H2O
or
HC + O2 (deficit) =/=> C+ CO(g) + H2O
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2017 af janhaa

C. carbon

CO: carbon monoxide

CO2: carbon dioxide


Skriv et svar til: Hvad er en fuldstændig forbrændning og ufuldstændig forbrænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.