Matematik

Distance og tid

30. oktober 2017 af maria12hansen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Forklar hvad værdien af a fortæller om sammenhængen mellem distance og tid.

Er a ikke Distancen? Så er det ikke bare når de har svømmet 100 meter så er der gået 47,45 sek osv? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af Mathias7878

#0

Du kan ikke vide, hvad a er før du har foretaget lineær regression af din data.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2017 af StoreNord

Distance divideret med tid er hastighed.


Svar #3
30. oktober 2017 af maria12hansen (Slettet)

#1 Hov, den glemte jeg lige at tage med, her er den. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2017 af Mathias7878

x = en meter. Hvad tror du, at 0.583 er så?

- - -

 

 


Svar #5
30. oktober 2017 af maria12hansen (Slettet)

#4 Er det så ikke y? 


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. oktober 2017 af Mathias7878

y = tiden

x = antal meter

Når a = 0.583 betyder det, at en meter i gennemsnittet svømmes på 0.583 sekunder ift. mændenes verdensrekorder i svømning.

Måske en lidt kludret forklaring, men kunne ikke lige konstruere den bedre :p

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. oktober 2017 af StoreNord

                                  Hastighed=\frac{Distance}{Tid}\; \; meter/sekund


Svar #8
30. oktober 2017 af maria12hansen (Slettet)

#6 okay, mange tak!

Jeg forstår ikke denne her opgave: 

Kommenter modellen, når det oplyses, at verdensrekorden på langdistancen 10 000 meter var 1

time og 54 minutter. 


Skriv et svar til: Distance og tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.