Matematik

Differentialligninger

01. november 2017 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hey er der nogen derude der kan hjælpe med at løse følgende opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2017 af Mathias7878

Ligningen for tangenten er en ret linje, dvs. en lineær funktion på formen y = ax+b

a = \frac{dy}{dx} = 3y+5

hvor

y = 4

b = y-ax

- - -

 

 


Svar #2
01. november 2017 af Liselotteeee (Slettet)

kommer ligningen så til at hedde: 18x-14


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2017 af Mathias7878

a = \frac{dy}{dx} = 3*4 +5 = 17

b = y-ax = 4-17*1 = -13

Dvs

y = 17x-13

Hvad har du gjort anderledes?

- - -

 

 


Svar #4
01. november 2017 af Liselotteeee (Slettet)

Ups min fejl, havde regnet den forkert ud.

Men tusind tak for hjælpen!!


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.