Matematik

monotimi forhold

01. november 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne opgave?

Jeg tænkte at finde (k( ved lingingen for toppunkt.

-b/2*a = 1
men kan ikke få det til at fungere


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2017 af Mathias7878

Du har ikke skrevet, hvad opgaven går ud på .

- - -

 

 


Svar #2
02. november 2017 af benjaminamos (Slettet)

sorry her er den


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2017 af Mathias7878

Differentier f(x) og løs ligningen

f'(1) = 0

mht til k

- - -

 

 


Svar #4
03. november 2017 af benjaminamos (Slettet)

Det forstår jeg ikke? Så er det f'(1)= 3*1^2+2*k2-2 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2017 af Mathias7878

f(x) = x^3+kx^2-2x+5

f'(x) = 3x^2+2kx-2

Løs da

f'(1) = 3*1^2+2*k*1-2 = 0

- - -

 

 


Svar #6
03. november 2017 af benjaminamos (Slettet)

Jeg forstår det, Tak!


Skriv et svar til: monotimi forhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.