Matematik

Bestem afledte funktion til g(x)=-3*e^2

04. november 2017 af Runeduden (Slettet) - Niveau: B-niveau

g(x) = - 3 * e^2 

Hejsa :D Jeg har nu siddet og undret mig over, hvad den afledte funktion af -3*e^2 er... Jeg har prøvet CAS-værktøj til at finde svaret, som blev 0, men vil helst gerne forstå processen.  

Håber I gider at hjælpe mig med at forstå dette :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2017 af swpply (Slettet)

Funktionen

g(x) = -3\cdot e^{2}

er en konstant. Den afledte af en konstant er nul.

Mente du istedet at skirve

g(x)=-3\cdot e^{2x}

????


Skriv et svar til: Bestem afledte funktion til g(x)=-3*e^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.