Matematik

Beregning af skæringspunkt mellem to linier algebraisk.

04. november 2017 af johanwlarsen13377 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe, ved ikke hvordan man beregner skæringspunktet algebraisk 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2017 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2017 af MatHFlærer

Ja, løs ligningen

f(x)=g(x), dvs. ligningen

-3+5x=6-3x


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2017 af Mathias7878

Facitliste:

-3+5x=6-3x

8x = 9

x = \frac{9}{8}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Beregning af skæringspunkt mellem to linier algebraisk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.