Matematik

differetiere

04. november 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan vil I differentiere 4*In(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2017 af Sveppalyf (Slettet)

f(x) = 4*ln(x)

f '(x) = 4/x


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2017 af OliverHviid

f(x)=4*ln(x)
f'(x)=4*1/x=4/x


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2017 af StoreNord

#0             
                             4\; \frac{1}{x}


Svar #4
04. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

hvordan vil I differentiere dette her: x*(x^2+3)^0,5


Svar #5
04. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

altså bruger jeg kædereglen her: 

(x^2+3)^0,5 

hvor f(x)= x^0,5 

og g(x)= x^2+3 

så får jeg: 0,5*(x^2+3)^-0,5*2x


Svar #6
04. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

kan nogle hjælpe? 


Skriv et svar til: differetiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.