Matematik

Geometri

05. november 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

God aften venner .

er der nogen kan forklare den opgive for ved ikke, hvor skal jeg start..

Vedhæftet fil: trekant -5.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2017 af janhaa

5)

y(AC)= 0,75x

y(BD) = -0,75x + 6

y(AC)=y(BD)

x=4 => y=3

Areal(ABE) = (8*4)/2 = 16

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

6)

y ' = 4x-4=0

x=1

y(min)=y(1) = 1


Svar #2
05. november 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

det vil bliver et stort hjælp, hvis du hjælpe med den opgave for har ikke fandt ud af

Vedhæftet fil:trekant -6.docx

Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.