Matematik

Komplekse tal

08. november 2017 af Mm98 - Niveau: A-niveau
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med øvelse 1 . Jeg forstår det ikke..
Vedhæftet fil: IMG_2621.JPG

Svar #1
08. november 2017 af Mm98

?

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2017 af fosfor (Slettet)

Se link


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2017 af SuneChr

Et komplekst tal z består af en realdel, Re z og en imaginærdel, Im z.
z = 2 + 3i
Her er Re z = 2  og  Im z = 3
z = 3 - 2i
Her er Re z = 3  og  Im z = - 2


Svar #4
09. november 2017 af Mm98

Altså jeg skal angive den reelle del af de tre komplekse tal z1, z2 og z3

Z1=2+3i
Z2= 4
Z3= -5i

Fx z1 er det så Re z= 3 og lm z = 2

Z2= lm z = 4

Z3 = re z = -5

Svar #5
09. november 2017 af Mm98

Er det korrekt?

Svar #6
09. november 2017 af Mm98

Hov, nej undskyld det er omvendt

Svar #7
09. november 2017 af Mm98

I opgaven står der at jeg selv skal opskrive nogle komplekse tal, er det så nogle tal jeg selv bestemmer eller skal det være de samme tal?

Brugbart svar (0)

Svar #8
09. november 2017 af SuneChr

Vælg tre vilkårlige komplekse tal. Variér f.eks. fortegnene for Re z og Im z.
Re z og Im z kan også være brøker, kvadratrødder eller andre reelle tal. Alle reelle tal er brugbare.


Svar #9
09. november 2017 af Mm98

Okay så jeg kan fx skrive (2+4/2+4) ?

Brugbart svar (1)

Svar #10
09. november 2017 af SuneChr

2/3 + √2i
- 3√3 - 2/13i
1 + i
i
0
- i
2 - 798i
13
...
Listen er uden grænser
 


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.