Matematik

DIFFRENTIALLIGNING

09. november 2017 af studieportalen321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe med denne opg. 

Antallet af fisk i en bestand beskrives med en funktion N af t. Funktionen N er løsning til N'(t)=0,00047*N*(205-N). Det oplyses at N(0)=30.

Jeg har udregnet at N(t)=205/(1+5.83*e^-0,096t). 

1) Jeg skal bestemme N'(t) på det tidspunkt, hvor væksthastigheden er størst. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2017 af janhaa

N''(t)=(0,00047*N*(205-N))'=0

N=102,5

N ' (102,5) = 4,94


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2017 af mathon


Skriv et svar til: DIFFRENTIALLIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.