Matematik

9 i anden - 7 i anden.

09. november 2017 af Custom (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Søger bare svaret :)

9 i anden - 7 i anden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2017 af fosfor (Slettet)

9 i anden  =  9*9
7 i anden  =  7*7


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2017 af mathon

          \small 9^2-7^2=(9-7)(9+7)=2\cdot 16=32


Skriv et svar til: 9 i anden - 7 i anden.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.