Matematik

Omform integranten - HJÆLP

16. november 2017 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har brug for hjælp til at omforme integranten i følgende (se vedhæftet)

Jeg kan sagtens selv integrerer dem, men det kniver lidt med at omforme dem.

Håber I kan hjælpe 

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2017 af SådanDa

Gang ind i parantes: e^{2x}(1+e^{-2x}) = e^{2x}\cdot 1 + e^{2x}\cdot e^{-2x}

og: \frac{1+e^{x}}{e^{x}} = \frac{1}{e^{x}}+\frac{e^x}{e^x}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2017 af janhaa

e^{-x}+1


Skriv et svar til: Omform integranten - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.