Matematik

Ligninger

23. november 2017 af Saraweinold (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg laver en opgave i matematik, og jeg kan ikke finde ud af det. Sådan lyder opgaven:

Opstil en ligning, så du kan udregne, hvor høj en juicekarton skal være, når den skal rumme en liter. Kartonen har en grundflade på 9 cm gange 5 cm.

Håber nogle kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2017 af mathon

Rumfang:
                        \small h\cdot \left ( 0{.}9\;dm \right )\cdot \left ( 0{.}5\;dm \right )=1\;dm^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2017 af peter lind

V = a*b*h


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2017 af StoreNord

Rumfanget er:                        0,9x0,5xhøjden i decimeter =  1
Find højden i decimeter


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.