Matematik

ligning

26. november 2017 af jeanne2860 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Isolér w i ligningen 
5 + 25u - 10w-15= -10-20u


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2017 af ringstedLC

w=\frac{alt \;det \;andet}{-10}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2017 af StoreNord

w=\frac{-10-20u-5-25u}{-10}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2017 af mathon

                        \small 45u=10w

                        \small w=4{.}5u


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.