Matematik

Hjælp til eksamensopgave

27. november 2017 af louiselort (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg forstår ikke helt denne opgave. Hvordan kan jeg regne den ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2017 af fosfor (Slettet)

Grafen for S(H) viser hvornår S passerer 85.

Vedhæftet fil:fig.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2017 af Sveppalyf (Slettet)

Du finde H ud fra ligningen:

85 = 10,19*ln(H) + 40,32


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2017 af Mathias7878

\small 85 = 10.19\cdot ln(h)+40.32

\small 44.68 = 10.19\cdot ln(h)

\small ln(h) = \frac{44.68}{10.19}

\small h = e^\frac{44.68}{10.19}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til eksamensopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.