Matematik

Ligningsystem - løsning

29. november 2017 af Mathian - Niveau: C-niveau

Kan nogen bekræfte om (2,2) er løsningen på følgende ligningssystem, 2x+y=6       2x-3y=-2 . Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2017 af SådanDa

Lad os prøve at indsætte:

1. ligning) 2x+y => 2·2+2 = 6, så denne er god nok.

2. ligning) 2x-3y => 2·2-3·2 = 4-6 = -2, så også denne er ok.

Så (2,2) er løsningen til ligningsystemet.


Svar #2
29. november 2017 af Mathian

Tak :))


Skriv et svar til: Ligningsystem - løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.