Matematik

Hjælp til min matematik opgave.!

29. november 2017 af Hjælp1502 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej.
Jeg har igen en matematik opgave som jeg er usikker på.

Hvis du/i vil hjælpe mig med denne opgave.
Lyder den sådan her:

Forskellen mellem den dyreste og den billigste billet, i danske kroner.
Den dyreste billet koster 6835 kr og den billigeste koster 4080 kr

Forskellen mellem den dyreste og billigeste billet er 2755 kr.

Nu skal jeg finde ud af hvor meget jeg spare ved at købe den billigeste billet, i procent.


( jeg håber virkelig at i vil hjælpe mig med denne opgave da der var 42 opgaver, og denne her er den sidste.)
( og jeg kan virkelig ikke finde ud af denne her )

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2017 af fosfor (Slettet)

Du skal finde hvor mange procent 2755 er af 6835.

Det er hvor meget, du sparer i procent ved den billigste i forhold til den dyreste 


Svar #2
29. november 2017 af Hjælp1502 (Slettet)

Pleas være søde at svare skal aflevere min opgave i dag kl.22:00

Svar #3
29. november 2017 af Hjælp1502 (Slettet)

Men hvordan skal jeg beregne det.??

( du behøver ikke give mig svaret, bare beregningen/ formlen.)

Jeg har gjort sådan her:

4080•100 : 6835=59,7%

100%-59,9%=40,3

Er det rigtigt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2017 af mathon

…hvor meget jeg sparer ved at købe den billigeste billet i forhold til den dyreste.

     der spares \small 2755\; kr \text{ p\aa \ }6835\; kr

     besparelse som brøk:
                                               \small \frac{2755}{6835}

     besparelse som i pct.:
                                               \small \frac{2755}{6835}\cdot 100\%

      


Svar #5
29. november 2017 af Hjælp1502 (Slettet)

Svaret er 40,3 mange gange tak for hjælpen.

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. november 2017 af ringstedLC

Nej, svaret er 40,3 %


Svar #7
29. november 2017 af Hjælp1502 (Slettet)

Haha tak for hjælpen.
Det er også sådan jeg har skrevet det ind :)

Skriv et svar til: Hjælp til min matematik opgave.!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.