Matematik

matematik opgave 5,2

03. december 2017 af kim09 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvor lang er grundlinjen i en ligebenet trekant, der har en omkreds på 18 , og to andre sider, der hver har længde s 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2017 af peter lind

18-2s


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2017 af ringstedLC

\left | grundlinje \right |=18-2s


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2017 af mathon

      Højden på grundlinjen 
      er:
                                    \small h=\sqrt{s^2-(9-s)^2}
     og arealet
                                    \small \small T(s)=\tfrac{1}{2}\cdot \sqrt{s^2-(9-s)^2}\cdot \left ( 18-2s \right )


Skriv et svar til: matematik opgave 5,2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.