Matematik

Vektorfunktioner

08. december 2017 af suzukirace - Niveau: A-niveau

Se vedlagt billede... Skal bruge hjælp til hvad jeg får udledt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2017 af mathon

                      


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2017 af mathon

1.

                                       \small \overrightarrow{r}(t)=\left\{\begin{matrix} 5\cos\left ( \omega t-2 \right )\\ 3\sin\left ( \omega t-2 \right ) \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2017 af mathon

2.
 

lodrette tangenter i:
                                       \small (2-5;3)=(-3;3)
                     og
                                       \small (2+5;3)=(7;3)

 vandrette tangenter i:
                                       \small (2;3-3)=(2;0)
                     og
                                       \small (2;3+3)=(2;6)
                                       


Svar #4
08. december 2017 af suzukirace

TAK hvordan har du udregninger også?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2017 af mathon

3.
                                       \small \overrightarrow{a}(t)=\left\{\begin{matrix} -\omega ^2\cdot 5\cos\left ( \omega t-2 \right )\\ -\omega ^2\cdot3\sin\left ( \omega t-2 \right ) \end{matrix}\right.=-\omega ^2\cdot \overrightarrow{r}(t)

                                        \small \left |\overrightarrow{a}(t) \right |=\omega ^2\cdot \sqrt{25\cos^2(\omega t-2)+9\sin^2(\omega t-3)}


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. december 2017 af mathon

korrektion for tastefejl:

1.

                                       \small \small \overrightarrow{r}(t)=\left\{\begin{matrix} 5\cos\left ( \omega t-2 \right )\\ 3\sin\left ( \omega t-3 \right ) \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.