Matematik

Hjælp til mat b

10. december 2017 af fiebiemie (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJSA,

er der en som please kan hjælpe mig med de her 3 opgaver? 

Det er en nødsituation


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2017 af StoreNord

Opgave 2 kan du smide ind i Geogebra


Svar #2
10. december 2017 af fiebiemie (Slettet)

Har ikke geogebra, bruger nspire. Ved du måske hvordan man kan lave den i nspire?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2017 af StoreNord

Nej ikke jeg.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2017 af MatHFlærer

Opg 2, anvend tangentligningen med punktet P(0;-3)

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2017 af StoreNord

Opgave 2)
                       F(x) = x³
                       \int_{-1}^{1}3dx=[x^{3}]^{1}_{-1}=1^{3}-(-1)^{3}=1+1=2

Opgave 2)      F(x) = lnx+2x+k
                      F(1) = ln(1)+2·1 +k = 1         =>          k=-2
                       


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. december 2017 af fosfor (Slettet)

2) Tangentligningen for x2 og x3 er 0... Svaret er dermed 2x + 3 pga. linearitet


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. december 2017 af StoreNord

Rettelse til Svar #5:
                    Nederste løsning skal være
Opgave 3)      F(x) = lnx+2x+k
                      F(1) = ln(1)+2·1 +k = 1         =>          k=-1


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. december 2017 af ringstedLC

#2

Har ikke geogebra, bruger nspire. Ved du måske hvordan man kan lave den i nspire?

Definer p, sæt x =0 for at finde tangentpunktet P(0,p(0))= (0,-3)

Differentier p, sæt p' ind i tangentens ligning. 

Opg. 3 Da funktionen er positiv i intervallet, er det tal du får ud af integrationen, arealet mellem den og x-aksen i intervallet.

Opg. 4 F(x) beregnes, F(1)=1 løses for kk sættes ind i F(x)


Svar #9
10. december 2017 af fiebiemie (Slettet)

mange tak!


Skriv et svar til: Hjælp til mat b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.