Matematik

Areal mellem funktioner

12. december 2017 af kwdef (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der en som kan hjælpe med de her to opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2017 af PeterValberg

Prøv at se video nr. 9 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2017 af mathon

                                         


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2017 af mathon

\small \textbf{Opgave 2}

      Integrationsgrænserne er skæringspunkternes førstekoordinater:

      \small \textbf{sk\ae ring:}
                                     \small x^3-4x^2+10=x^2-3x+6

                                     \small x^3-5x^2+3x+4=0

                                             \small x=\left\{\begin{matrix} \frac{1-\sqrt{5}}{2}\\ \frac{1+\sqrt{5}}{2}\\4 \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2017 af mathon

\small \text{Arealer mellem funktionsgrafer:}

                                   \small A_{M_1}=\int_{\frac{1-\sqrt{5}}{2}}^{\frac{1+\sqrt{5}}{2}}(g(x)-f(x))\mathrm{d}x         

                                   \small A_{M_2}=\int_{\frac{1+\sqrt{5}}{2}}^{4}(f(x)-g(x))\mathrm{d}x


Skriv et svar til: Areal mellem funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.