Matematik

KVADRATET PÅ X?

13. december 2017 af Einstein5 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvorfor er kvadratet på x = x^2? Er der en specifik regneregel, der understøtter at det er sandt


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2017 af mathon

Kvadratet på


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. december 2017 af mathon

Kvadratet på en størrelse \small \textit{{\textbf{x}}} er defineret som \small \textit{{\textbf{x}}}^\textbf{2}   \small \text{hvortil ingen regneregel er forn\o den.}


Svar #3
13. december 2017 af Einstein5 (Slettet)

?


Svar #4
13. december 2017 af Einstein5 (Slettet)

Arhhh, det giver meget god mening. Mange tak

Men

Hvorfor kan
x=√(1+√(1+√(1+√(1+)) ) ) …
Ved at man kvadrerer begge sider give:


x2=1+√(1+√(1+√(1+√(1+)) ) ) …
 Er der tale om en speciel regneregel her eller hvad er forklaringen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2017 af StoreNord

x=√(1+√(1+√(1+√(1+         hvad sku der stå her?                             )) ) )


Svar #6
13. december 2017 af Einstein5 (Slettet)

altså bare, at den forsætter


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. december 2017 af StoreNord

x=√(1+       √(1+                  √(1+            √(1+)             )       ) )

Du må vist hellere komme med det hele.


Skriv et svar til: KVADRATET PÅ X?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.