Matematik

pythagoras, please hjælp det haster!!

18. december 2017 af Emmaa1212 - Niveau: B-niveau

hej 

jeg har svært ved selveste besttemelsen af opgaverne, og hvilke formler man skal bruge. samt hvordan man argumentere for formlerne

please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. december 2017 af mathon

a)
                     \small \left | BC \right |^2=\left | AB \right |^2+\left | AC \right |^2-2\cdot \left | AB \right |\cdot \left | AC \right |\cdot \cos(A)


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. december 2017 af mathon

b)
                     \small \cos(B)=\frac{\left | BA \right |^2+\left | BC \right |^2-\left | AC \right |^2}{2\cdot \left | BA \right |\cdot \left | BC \right | }


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. december 2017 af mathon

c)
                     \small \textup{D's lodrette h\o jde =}\left | BD \right |\cdot \sin(B)


Skriv et svar til: pythagoras, please hjælp det haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.