Matematik

Integration

23. december 2017 af Heinrichsmor (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er den nedenstående udregning den fulde udregning, eller kan udregningen gøres på en mere korrekt måde?

"Find funktionen for de totale omkostninger TC, idet MC=dTC/dQ og de faste omkostninger er lig med 40.

MC = Q^4+9Q^2+18Q+3

TC=[1/(4+1)Q^4+1 + 9*1(2+1)Q^2+1 + 18*1/(1+1)Q^1+1 + 3*Q+40]

TC=1/5Q^5 + 3Q^3 + 9Q^2 + 3Q + 40"


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2017 af StoreNord

MC = Q^4+9Q^2+18Q+3            

TC(Q)=\frac{1}{5}Q^{5}+9\cdot\frac{1}{3}Q^{3} +18+0+k

\\TC(0)=\frac{1}{5}0^{5}+9\cdot\frac{1}{3}0^{3} +18+0+k=40\Leftrightarrow \\ \\k=40-18=22

  
              \\Facit: \; \; \; \; \; \; \; \; \; TC(Q)=\frac{1}{5}Q^{5}+3Q^{3} +40


Svar #2
28. december 2017 af Heinrichsmor (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. december 2017 af StoreNord

Så gættede jeg rigtigt!!!


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.