Matematik

differentialligninger

01. januar 2018 af Margna555 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der vil hjælpe mig med denne opgave?

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2018 af alexandersvanholm


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2018 af MatHFlærer

I Maple:


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2018 af alexandersvanholm


Svar #4
02. januar 2018 af Margna555 (Slettet)

jeg får min desolve til deSolve(u'=0.1518*u and u(25)=6.25,t,u) ? u=0.140518*(1.16393)^(t)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. januar 2018 af Liselotteeee (Slettet)

Hvordan løser man 11.3 b


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. januar 2018 af Liselotteeee (Slettet)

på N-spire


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. januar 2018 af MatHFlærer

Det er mere eller mindre bare det samme som i Maple.


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. januar 2018 af Liselotteeee (Slettet)

Hvordan løser du så 11a?


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. januar 2018 af Liselotteeee (Slettet)

på n-spire?


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. januar 2018 af MatHFlærer

I #7 har jeg skrevet exp, men ovenstående billede er det du skal gøre.

Går dig og trådstarter i klasse sammen?


Svar #11
02. januar 2018 af Margna555 (Slettet)

jamen din forskrift har jo eulers tal med, og det har den ikke i npsire? 


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. januar 2018 af MatHFlærer

e^{\color{Red} x} skal skrive som exp({\color{Red} x}) i Nspire.


Brugbart svar (0)

Svar #13
02. januar 2018 af Liselotteeee (Slettet)

Men så giver 2 ikke rigtig mening jo hvis foreskriften er uden eulerstal?


Brugbart svar (0)

Svar #14
02. januar 2018 af MatHFlærer

Hvad mener du med 2?

Hvis du mener mit billede i #10 og #7,

så er de begge det samme.

u(x)=0.14052\cdot e^{0.1518x}

u(x)=0.14052\cdot 1.16393^x

Da

e^{0.1518x}=1.16393^x


Brugbart svar (0)

Svar #15
02. januar 2018 af Liselotteeee (Slettet)

opgave b?


Brugbart svar (0)

Svar #16
02. januar 2018 af MatHFlærer

#15

opgave b?

Ahh, så u(17.5)\approx 2 eller hvordan?


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.