Matematik

brøker

02. januar 2018 af mikkel981 - Niveau: 9. klasse

Sidder over denne her opgave og kan ikke huske hvordan man gør. Og hvad gør man når der ikke er rest?

Skriv brøkerne som antal hele plus antal dele.
9/6 = 1 + 3/6
12/6 = 2 + ????
13/5 = 2 + 3/5


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2018 af StoreNord

12/6 = 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2018 af mathon

12/6 = 2 + 0/


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2018 af StoreNord

Det har jeg dog aldrig set!


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. januar 2018 af mathon

#3

Skriv brøkerne som antal hele plus antal dele.
          12/6 = 2 + 0/


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. januar 2018 af StoreNord

Ja, jeg kan godt læse opgaven.
Men et led som ganges med nul burde være overflødigt at skrive.


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.