Matematik

Differentialregning

08. januar 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe????

Det er opgave 3

jeg har vedhæftet en fil

Jeg har følgende resultater M'(t)=0 =625,, der hvor min tangent er =0

dvs. efter 625 døgn er der hvor medlemsantallet topper

2)

Er lidt i tivl om jeg skal indsætte 1,380,2200 ind i min funktion

og evt tolkning


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2018 af MatHFlærer

1) Rigtigt.

2) Indsæt t=1, t=380 og t=2200 i M'(t).

Væksthastigheden er hældningskoefficienten for tangenten til M(t) i det pågældende punkt, dvs.

M'(1)=12, dvs. hældningen er 12. Prøv at tænk på lineære funktioner og forklar resultatet. Gør det samme med 

M'(380) og M'(2200)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.