Matematik

lån/ opsparing

08. januar 2018 af bobeå - Niveau: C-niveau

Hej håber der en der kan hjælpe så du sød :)

Jeg låner 2000. Lånet er et anuniets lån over 4 år med en årlig rente på  15 % 

a. find  den årlige ydelse brug ydelseformen ?

b. Udfyld de tomme pladser i amtortiserings tabellen herunder?

c. Hvor meget betaler jeg på de 4 år og hvor meget udgør renten?


Svar #1
08. januar 2018 af bobeå

der står den 1 termin 300 000


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2018 af mathon

a. find  den årlige ydelse brug ydelseformen:

                          \small y=\frac{G\cdot r}{1-(1+r)^{-n}}


Svar #3
08. januar 2018 af bobeå

Hvad står G for og kan du prøve regne den ud:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2018 af mathon

G = A0 er lig med gælden

regne den ud:
                              \small y=\frac{2000\cdot 0{.}15}{1-1{.}15^{-4}}=190{.}87


Skriv et svar til: lån/ opsparing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.